Oftest stillede
spørgsmål

Kan jeg selv aflyse min tid?

Ja hvis der er mere end 14 dage til din tur, kan du gå ind på din bookingbekræftelse i din mailboks og klikke på det røde link:”Aflys booking”. Derefter skal du bekræfte, at du ønsker at aflyse din tid og efterfølgende vil du modtage en bekræftelse på mail om at din tid er aflyst og at dine koder er nulstillet. Du kan nu booke en ny tid, der passer dig med de samme koder som sidst på book.p1apex.dk.

Kan jeg aflyse min tid, der når der er mindre end 14 dage til min tur?

Nej det er desværre ikke muligt. Vi har en aflysningsfrist på min. 14 dage fordi vi planlægger dagen i god tid så dagen bliver så god som muligt. Ofte vil vi heller ikke kunne nå at booke en anden kunde ind.

Skal mit gavekort være gyldigt på dagen for min tur?

Ja. Dit gavekort skal være gyldigt på dagen for din kørsel ellers bliver vi desværre nødt til at aflyse din tur på dagen. Dette er fordi vi ikke får betaling fra gavekortudbyderne, hvis dit gavekort er udløbet. Har du spørgsmål til dit gavekorts gyldighed, bedes du kontakte din udbyder. Er gavekortet købt hos os, og ønsker du at få dit gavekort forlænget, bedes du kontakte os på 40600691 eller på e-mail: support@p1apex.dk

Jeg har en oplevelse til gadekørsel, men kan ikke booke?

Kære læser – vi har indstillet gadekørsel oplevelsen på ubestemt tid.

Vi tilbyder til gengæld at alle med gade oplevelser kan opgradere til 2 omgange på en racerbane resten af 2021 og til og med første track day i 2022 (kalender kommer typisk slut november til den kommende sæson – følg vores Facebook for at holde dig opdateret). Herefter kan man selvfølgelig stadig bruge værdien af sit gavekort til at booke en anden oplevelse med indtil udløbsdatoen af sit gavekort, og betale en eventuelt difference på værdien af sit gavekort og den oplevelse man ønsker.

Du trykker stadig “book en tur” – “gade gavekort” og følger så anvisningen derfra.

HUSK altid at tjekke op på hvad dit gavekort gælder til, da vi oplever mange som booker flere omgange end værdien på deres gavekort. Henvend dig gerne til udbyderen af gavekortet, hvis du er i tvivl.

Der står, at jeg skal huske kørekort men jeg er under 18 år?

Dette skal du blot se bort fra, hvis du skal køre co-drive. I alle sms’er og e-mails fra os står der som standard, at du skal huske kørekort, hvilket kun er gældende for gæster som selv skal køre bilen.

Jeg er mere end to meter høj. Kan jeg være i bilen?

Af sikkerhedsmæssige årsager må du ikke køre i vores biler, hvis du er mere end 2,10 meter høj.

Jeg er under 25 år og vil gerne leje en af jeres biler. Er det muligt?

Nej desværre ikke.

Er jeg fuld forsikret, når jeg køre i jeres biler?

På offentlig vej som vi kører på ved gadekørsel, er du fuld forsikret og har ikke nogen selvrisiko. Ved banekørsel som på f.eks. Sjællandsringen, Jyllandsringen og Ring Knutstorp er der en selvrisiko på Dkk. 25.000,-.

Jeg har fået et gavekort men kan ikke booke en tur på jeres hjemmeside?

Vores sæson kører fra maj måned til ca. d. 1. oktober. Hvis det ikke er muligt at booke på hjemmesiden, er det højst sandsynlig fordi at vi er i fuld gang med planlægningen af næste sæson, som kommer online i november måned hvor det så vil være muligt at booke en tid til den kommende sæson. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at sende os en mail på: support@p1apex.dk. Vi svarer indenfor 24 timer.

Jeg har modtaget en aflysning af min tur på sms samme dag som jeg skal køre. Hvorfor får jeg en aflysning så sent?

I vores branche er vi desværre meget afhængige af vejret. Superbiler kan ikke køres sikkert i meget vådt føre og derfor er vi nødsaget til at aflyse din tur, hvis vejret ikke er egnet til kørsel. Vi gør hvad vi kan for at aflyse i så god tid som muligt fordi vi er klar over at vores kunder planlægger dagen og sommetider kommer langvejsfra for at få oplevelsen. Men selvom vi holder øje med vejrudsigterne kan vi ikke forudsige vejret og på den baggrund forbeholder vi os ret til at aflyse i sidste øjeblik, hvilket er rigtig ærgerligt men vi går ikke på kompromis med sikkerhed. Vi er lige så ærgerlig som du er og havde glædet os til at give jer en fed oplevelse. Men vi beder jer udvise forståelse, da 600HK ikke harmonerer med for meget regn.

Vi giver desværre ikke penge tilbage, hvis årsagen til aflysning er regn (se evt. Handelsbetingelser omkring refundering af penge). Dette skyldes at vi typisk har en masse omkostninger forbundet med aflysningen og dette er ude af vores hænder. Vi er desværre ikke herre over vejret, så venligst udvis forståelse og vi kommer stærkt igen, næste gang vi ser dig med masser af god karma.

Jeg har fået et gavekort til en Ferrari men vil hellere køre en af jeres andre biler. Er det muligt?

Ja. Vi har valgt at kunderne selv må vælge hvilken bil de ønsker at køre såfremt der er tale om samme priser. Det vil sige at selvom der står Lamborghini på gavekortet, kan du sagtens booke en tur i Ferrarien og omvendt. Er der ikke ledige tider på den ene bil, kan du prøve en af de andre biler. Dog er det ikke muligt at booke f.eks. Lamborghini, hvis dit gavekort gælder til en Audi R8 er Porsche. På bane er der ofte prisforskel. Ønsker du at opgradere, er det muligt. Kontakt os gerne på 40600691 eller på e-mail: support@p1apex.dk. Du kan se vores priser i webshoppen her på hjemmesiden.

Jeg har fået et gavekort til en tur på 15 min. Men jeg vil gerne køre 30 minutter. Kan dette lade sig gøre?

Kære læser – vi har indstillet gadekørsel oplevelsen på ubestemt tid.

Jeg har en tid til gadekørsel/banekørsel. Hvornår skal jeg møde op?

Ved gadekørsel skal du møde op senest 15 minutter inden din tid starter. Ved banekørsel skal du møde op senest 20 minutter inden din tid starter.

Må jeg tage familie og venner med til bane/ gadekørsel?

Du må tage alle de mennesker med som du har lyst til. Der plejer at være en rigtig god stemning, når vi afholder arrangementer og vi synes kun at det er hyggeligt at familie og venner er med på dagen. Dog kan der ikke være andre end dig samt en instruktør i bilen, når du skal køre og det er derfor ikke muligt at tage nogen med i bilen.

Kan flere personer dele én oplevelse?

Det korte svar er nej. En oplevelse gælder én person.

Det betyder at 2 personer kan f.eks. ikke dele 4 omgange på en racerbane. Eller 2 personer kan ikke dele en “Ferrari vs. Lamborghini” oplevelse, eller flere personer kan ikke dele en “Guldpakke”.

Handelsbetingelser

GENNERELLE OPLYSNINGER
P1 APEX ApS. Amager Strandvej 390, 2770 Kastrup. CVR: 35051295. E-mail: support@p1apex.dk

 

BESTILLING
På P1apex.dk kan du købe ture til oplevelser i superbiler. Vi leverer et gavekort i en flot gaveæske, som er spændende at pakke op eller du kan få et gavekort tilsendt via e-mail kort tid efter din bestilling.

 

LEVERING
Vi sender gaveæsker med DAO 365 enten direkte til den, der skal have gaven, eller hjem til dig selv, så du selv kan overbringe den. Pris for gaveæske og fragt: 70 kr. Gratis som PDF tilsendt på e-mail. Hvis du bestiller inden kl. 15.00 på hverdage, sender vi oplevelsesgaven samme dag, som vi modtager din ordre, og så går der normalt 2-4 dage, inden du modtager gaveæsken.

 

PRISER
Alle priser på P1apex.dk er som hovedregel den samme, uanset om du køber oplevelsen på P1apex.dk eller til events. Alle priser er inklusiv moms og i danske kroner. Du modtager automatisk en ordrebekræftelse via e-mail.

 

GAVEKORTETS  GYLDIGHED
Et gavekort fra P1apex.dk er gyldigt i 2 år fra udstedelsen. Der er 14 dages returret på gavekortet fra købsdatoen – bemærk dog at returretten frafalder ved booking. Gavekortet kan i gyldighedsperioden på de 2 år byttes til vores andre oplevelser i samme prisklasse helt gebyrfrit. Du skal være opmærksom på, at oplevelserne eller afvikling af dem kan ændres.

Vi understreger at en booking er bindende. Når du har booket en tur, kan den ikke aflyses eller ændres, hvis der er under 14 dage til kørsel. Du kan heller ikke ombytte din oplevelse til en anden, såfremt du allerede har booket en oplevelse.

 

BOOKNING AF TUR
Vi har gjort det så fleksibelt og enkelt som muligt at booke din tur. På book.p1apex.dk/book-en-tur finder du booking information til din tur. På gavekortet er anført et personligt bookingnummer (ID-nummer) og (indløsningskode), som skal oplyse, når du booker oplevelsen. Udløbsdatoen står i bunden til venstre på gavekortet.

Der kan forekomme ventetid ved reservation af enkelte oplevelser, så vi råder til at foretage reservation i god tid.

 

BETALING
På book.p1apex.dk kan der betales med: Dankort, Visa Dankort, Visa, Visa Elektron, Mastercard. Vi tager ikke kortgebyrer.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken p1apex.dk eller andre har mulighed for at læse dine data. Beløbet for de valgte oplevelser trækkes først, når gaveæskerne sendes fra P1apex.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Gavekort sendt via e-mail trækkes med det samme.

 

BETALING VIA VIABILL:
Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.  Har du allerede en Viabill konto, koster det 39kr. i gebyr hver måned. Læs mere: www.viabill.dk

 

OMBYTNINGSSERVICE
Du kan indenfor oplevelsesbevisets gyldighedsperiode altid bytte dit gavekort til en anden oplevelse hos P1apex.dk. Vi ombytter gavekortet inden for det samme beløb. Udover det nye gavekortt modtager du naturligvis en ny beskrivelse. Du skal selv afholde forsendelsesomkostningerne samt eventuel merpris. Der ydes ingen.

Ombytningsretten frafalder hvis du allerede har booket din tur eller har købt en dagsaktuelle oplevelser, men det vil altid være anført særskilt ved oplevelsen, hvis der er indskrænkninger.

 

FORTRYDELSESRET
Du har som forbruger altid 14 dages fortrydelsesret i henhold til dansk lovgivning, når du handler på P1apex.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor køberen eller modtageren har modtaget sin oplevelsesgave med Dao 365 eller gavekortet er fremsendt pr. email. Når fortrydelsesretten udnyttes skal du inden 14 dage fra modtagelse give os besked om at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til support@p1apex.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen.

Hvis dit gavekort er kode, kan du blot sende os en mail hvori du oplyser at du ønsker at fortryde, og vi vil herefter annullere gavekortet.

Hvis dit gavekort er en boks med et plastikkort, skal du sende gavekortet retur til os. Det betyder, at når du har gives os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende gavekortet retur til os, hvori du angiver gavekortets id og indløsningskode. Du kan benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne som vedlægsseddel. Du skal selv betale for at gavekortet returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten eller gavekortet bliver væk.

Brev/pakke sendes til: P1 Apex ApS, Amager Strandvej 390, 2770 Kastrup. Vi modtager ikke forsendelser pr. efterkrav eller uden omdeling. E-Mail sendes til: support@p1apex.dk

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset, hvis du samtidig giver os besked.

 

INGEN FORTRYDELSESRET

Disse aftaler kan ikke fortrydes: Aftaler om logi, dog ikke til beboelsesformål, transport af varer, biludlejning, forplejning eller fritidstilbud, når datoen eller perioden er aftalt.

Hvis du fortryder dit køb, kontrollerer vi, at fortrydelsen lever op til reglerne herfor, og herefter tilbagebetales værdien af oplevelsesbeviset og evt. leveringsomkostninger til dig med det samme, og senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Dette gøres ved en overførsel til det betalingskort, som blev anvendt ved købet. Når du har modtaget pengene, er gavekortet ikke længere er gyldigt.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

REKLAMATION OG ANSVAR
Købelovens mangelsregler kan muligvis finde anvendelse.

Hvis du oplever problemer med indløsningen af dit gavekort, kan du naturligvis kontakte os på +4571990222 eller send en mail til: Support@p1apex.dk.

I henhold til lovgivningen skal du reklamere ”inden for rimelig tid”, efter at du har opdaget manglen ved produktet. For ture betyder rimelig tid, at du skal reklame umiddelbart efter indløsningen af oplevelsen og meget gerne på stedet.

 

SIKKERHED
Vi gør opmærksom på, at deltagelse i flere af vores oplevelser er forbundet med risiko for personskade. Vi gør vores bedste for at minimere denne risiko, men gør opmærksom på at deltagelse altid er på eget ansvar. P1apex.dk kan ikke holdes ansvarlig for person- eller materielskader.

PERSONDATAPOLITIK

 

COOKIES
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din PC. Rent teknisk kan ”Cookies” deles op i to typer. Den ene type kaldes ”Sessioncookies” ”Sessioncookie” er til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. ”Sessioncookies” gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din web-browser. Der findes en anden type ”Cookie” som kaldes ”Permanent Cookie” og den gemmes som en tekstfil på din PC i ca. en måned. En ”permanent Cookie” er med til at vores server kan genkende din PC næste gang du logger ind på vores hjemmeside. På P1apex.dk anvendes cookies altså med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan slette cookies ved at gå ind under menuen “Funktioner” -> “Internetindstillinger” <> “Slet cookies” (i Internet Explorer 5.X)

 

LOGSTATISTIK
Logstatistik bruges på P1apex.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På book.p1apex.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

 

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: navn, adresse, telefonnummer, email-adresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere ydelsen eller gavekortet til dig.

Personoplysningerne registreres hos P1apex.dk ApS og opbevares i 5 år i henhold til bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på p1apex.dk er P1apex ApS.

Oplysningerne afgivet til P1apex.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos P1apex.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Disse rettigheder har du efter databeskyttelsesloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til P1apex.dk på e-mail: support@p1apex.dk


Ved aflysning af din tur på banekørsel pga. regn
Vi følger altid vejrudsigterne meget tæt op til en track day. Erfaringsmæssigt ved vi, at der kan være store lokale udsving fra en vejrudsigt, til det reelle vejr, lige der hvor vi afvikler den pågældende dag. Derfor møder vi stort set altid op og gør klar til dagen, med mindre vi kan vurdere med sikkerhed, at vi ikke kan afvikle en given dag. Hvis vi vurdere at vi ikke kan afvikle, lader vi dig vide det dagen før. Alternativt forbeholder vi os retten til at aflyse helt op til tidspunktet der skulle have været kørt.

Når du booker en tur i en superbil hos os, gør vi os klar til at give dig en fantastisk oplevelse. Det indebærer at bilerne er vasket, serviceret med dæk, bremser, at der er brændstof på bilerne, at baneleje er betalt, at der er 10-12 personaler med, der er transport omkostninger og meget mere. Derfor kan du ikke få pengene retur eller ombyttet dit gavekort til en anden oplevelse hos en ekstern samarbejdspartner efterfølgende, selvom det er os der har aflyst pga. regn. Hvis vi aflyser får du nulstillet dine koder, så de kan bruge på ny på book.p1apex.dk til at booke en ny tur.

Er dine koder ved at udløb deres levetid på 2 år. Så vil vurdere fra sag til sag, om vi skal forlænge dem 12 mdr. Forvent en svartid på 5 hverdage på dette.


KLAGEADGANG
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores support afdeling via e-mail support@p1apex.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

 


STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR
Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende. Hent formular her.

Handelsbetingelserne er senest opdateret april 2024

Skal du
booke en tur?

Hvilke datoer
kan du vælge?

Har du et
spørgsmål?